Quesadillas met zongedroogde tomatencrème

Quesadillas met zongedroogde tomatencrème

5
(2)

Een waanzinnig recept hoeft niet moeilijk te zijn. Ook met minimale moeite en ingrediënten kun je een lunch op tafel zetten die in menige lunchroom niet zou misstaan. Deze quesadillas met zongedroogde tomatencrème zijn een lust voor het oog en een ware traktatie voor tijdens de lunch. Onderstaand recept is voldoende voor 4 personen.

Ingrediënten

  • 120 gram roomkaas/ zuivelspread
  • 80 gram zongedroogde tomaten
  • 125 gram cannellinibonen
  • 4 kleine volkorentortilla’s
  • Rucola
  • Olijfolie

Bereiding

Doe de bonen in een kom en prak deze met een vork fijn. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en snijd deze vervolgens in smalle reepjes.

Voeg de roomkaas en tomaten toe aan de geprakte bonen en roer het geheel door elkaar.

Neem de tortilla’s en besmeer deze met de tomatencrème. Verdeel vervolgens wat rucola over de tortilla en vouw deze dubbel.

Neem een koekenpan en verhit hierin wat olijfolie. Bak de tortilla’s aan beide kanten goudbruin en serveer de quesadillas met zongedroogde tomatencrème meteen.

Eet smakelijk!

Heb je nog zongedroogde tomaten over? Verwerk deze ’s avonds in bijvoorbeeld een Toscaanse pastasalade of lasagnette in tomatensaus.

Wat vond je van dit recept?

Klik op de sterren om het recept te beoordelen

Gemiddelde ervaringen 5 / 5. 2

Dit recept is nog niet beoordeeld.

Op de hoogte blijven van alle recepten?

Volg ons op social media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.