Bananenpannenkoeken

Bananenpannenkoeken

4.5
(2)

Bij ontbijt denk je aan broodjes, verse jus d’orange en een gekookt eitje. Maar denk je ook wel eens aan bananenpannenkoeken? Met dit recept zet je in een handomdraai een lekker ontbijt op tafel. En je kan het naar hartelust verder versieren met vers fruit naar keuze. Onderstaand recept is voldoende voor 10 pannenkoekjes.

Ingrediënten
  • 1 rijpe banaan
  • 2 eieren
  • 20 gram havermout
  • 1 tl kaneel
  • Olijfolie
Bereiding

Neem een kom en voeg hierin alle ingrediënten bij elkaar.

Mix met een staafmixer de ingrediënten door elkaar zodat de havermout ook goed fijn gemalen is.

Verhit in een koekenpan een beetje olijfolie.

Schep met een juslepel kleine beetjes beslag in de pan en bak deze kort aan. Draai het pannenkoekje om zodat hij aan beide zijden mooi goudbruin ziet.

Serveer de bananenpannenkoeken met vers fruit of zoals hier op de foto met Griekse stijl yogurt vanille.

Eet smakelijk

Ga je toch liever voor de klassieke pannenkoek? Klik dan hier voor het recept.

Wat vond je van dit recept?

Klik op de sterren om het recept te beoordelen

Gemiddelde ervaringen 4.5 / 5. 2

Dit recept is nog niet beoordeeld.

Op de hoogte blijven van alle recepten?

Volg ons op social media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.