Gegratineerde gevulde pasta

0
(0)

Pasta heb je in verschillende soorten en maten. Je kent vast de traditionele gevulde pasta en de gegratineerde pasta. Maar heb je wel eens gevulde pasta gegratineerd? Met dit recept geef je een nieuwe twist aan jouw pasta. Onderstaand, vegetarisch, recept voor gegratineerde gevulde pasta is voldoende voor 4 personen.

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 600 gram champignons
  • 1 rode paprika
  • 200 gram tortellini, met ricotta en spinazie
  • 2 koffielepels olie
  • 100 gram doperwten
  • 200 ml melk
  • 1/2 groentenbouillonblokje
  • 3 eetlepels allesbinder
  • 2 koffielepels dragon
  • 70 gram geraspte kaas
  • peper
  • zout
Bereiding

Start met het verwarmen van de oven op 200 graden. Snipper de ui. Snij de champignons in plakjes en de paprika in reepjes.

Kook de tortellini zoals aangegeven op de verpakking in water gaar.

Verhit de olie in een grote pan en bak de ui en champignons ca. 5 minuten.

Voeg de paprika en de erwten toe, schenk de melk erbij, roer het groentebouillonpoeder erdoor en breng aan de kook. Roer de allesbinder erdoor en laat ca. 1 minuut zachtjes koken.

Breng het geheel verder op smaak met peper, zout en dragon. Doe de tortellini in een ovenschaal en schenk de champignonsaus erover. Bestrooi met kaas en bak de gegratineerde gevulde pasta in 20 minuten
goudbruin.

Gegratineerde gevulde pasta
Eet smakelijk!

Met ricotta en spinazie kun je ook heerlijke ravioli maken. Wil je weten hoe? Klik dan hier!

Wat vond je van dit recept?

Klik op de sterren om het recept te beoordelen

Gemiddelde ervaringen 0 / 5. 0

Dit recept is nog niet beoordeeld.

Op de hoogte blijven van alle recepten?

Volg ons op social media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.