Spaghetti met spinazie en pangasius

Vandaag een heerlijk recept met vis. Deze spaghetti met spinazie en pangasius staat in een handomdraai op tafel en is werkelijk heerlijk. Dus twijfel niet langer en geniet van dit heerlijke recept. Onderstaand recept is voldoende voor 4 personen.

Ingrediënten

  • 500 gr pangasiusfilet
  • 300 gr spaghetti
  • 2 teentjes knoflook
  • 0,5 el pikante paprikapoeder
  • 0,5 el gedroogde Italiaanse kruiden
  • 1 ui
  • 250 gr cherry tomaten
  • 600 gr spinazie
  • olijfolie
  • zout
  • peper

Bereiding

Start met het aan de kook brengen van een ruime pan met water en kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de pangasiusfilet in brede repen en meng ze in een diep bord of kom met de knoflook, paprikapoeder, Italiaanse kruiden en wat olijfolie.

Breng het geheel nog extra op smaak met zout en peper.

Snijdt de ui in partjes en roerbak deze gedurende 2 minuten in een wok met olijfolie. Schep hierna de pangasiusfilet erdoor en roerbak dit ook 2 minuten mee.

Als laatste voeg je de cherry tomaten toe en laat je het geheel nog eens 2 minuten bakken.

Verwarm de spinazie in een pan met een scheutje olijfolie en laat de blaadjes slinken. Schep het geheel regelmatig even om.

Je spaghetti met spinazie en pangasius is nu klaar om opgediend te worden.

Verdeel de gekookte spaghetti over de borden, schep hier de spinazie op en dan de pangasiusfilet.

Spaghetti met spinazie en pangasius

Eet smakelijk!

Wat vond je van dit recept?

Klik op de sterren om het recept te beoordelen

Gemiddelde ervaringen / 5.

Op de hoogte blijven van alle recepten?

Volg ons op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *