Pasta Italiana met spinazie

Pasta Italiana met spinazieĀ 

Vanavond eens geen zin in een uitgebreide afwas? probeer dan eens dit overheerlijke eenpansgerecht. Met minimale moeite en tijd zet je dit gerecht op tafel. Dus vanavond makkelijk en gezond?

IngrediĆ«ntenĀ 

  • 300 gram rundergehakt
  • 400 gram bladspinazie
  • 250 gram spaghetti
  • 600 ml water
  • 2 blokjes kippenbouillon
  • 2 tenen knoflook
  • cherrytomaatjes
  • peper
  • geraspte kaas

Bereiding

Start met het maken van de gehaktballetjes, wil je het makkelijk houden kun je ook rundersoepballetjes nemen.

Neem een pan en breek hierin de spaghetti. GietĀ hieroverheen het (voorgekookte) water en voegĀ de bouillonblokjes toe. Doe ook de spinazie erbij en scherp het geheel goed door. als de spinazie wat geslonken is voeg je de gehaktballetjes toe en laat het geheel 5 minuten koken met de deksel op de pan.

SnijdtĀ in deĀ tussentijd de cherrytomaatjes doormidden en pers de knoflook. Voeg na de 5 minuten de tomaatjes en de knoflook toe en schep het geheel nogmaals goed door. Laat geheel het nog 5 minuten doorkoken. Breng de pasta op het eind verder op smaak met wat peper.

Schep de pasta op een bord er bestrooi het geheel met wat kaas.

Smakelijk eten!

Wat vond je van dit recept?

Klik op de sterren om het recept te beoordelen

Gemiddelde ervaringen / 5.

Op de hoogte blijven van alle recepten?

Volg ons op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *